ΚΟΣΜΟΣ

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Από την Τρίτη και έπειτα η τελική απόφαση

depp xerd
Η δίκη Ντεπ – Χερντ που είχε ξεκινήσει στις 12 Απριλίου ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 27 Μαΐου, με τις τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων.  
Όσο για την τελική απόφαση, εκείνη αναμένεται από την ερχόμενη Τρίτη, 31 Μαΐου, και έπειτα, οπότε ξεκινά να συνεδριάζει και πάλι το επταμελές σώμα των ενόρκων.

Σημειώνεται πως η ερχόμενη Δευτέρα, 30 Μαϊου, είναι δημόσια αργία στις ΗΠΑ (Memorial Day).

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ μήνυσε την πρώην σύζυγό του ηθοποιό Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολάρια, για ένα άρθρο που εκείνη είχε δημοσιεύσει με την υπογραφή της το 2018 στην Washington Post, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία.

Η Άμπερ Χερντ, από την πλευρά της, προχώρησε εν συνεχεία και εκείνη σε μήνυση κατά του Ντεπ, ζητώντας ως αποζημίωση 100 εκατ. δολάρια, έπειτα από δηλώσεις του Άνταμ Γουόλντμαν, δικηγόρου του Αμερικανού ηθοποιού, που την είχε κατηγορήσει πως ψεύδεται.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ

zaxaropoulou makron ΚΟΣΜΟΣ

Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: «Απαράδεκτες και εξοργιστικές οι κατηγορίες σε βάρος μου» – Τι δήλωσε η πρωθυπουργός Μπορν

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου κατατέθηκε τρίτη μήνυση εναντίον της υφυπουργού Γαλλοφωνίας Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, γυναικολόγο στο επάγγελμα. ...