Εγκληματικότητα: Δημιουργείται «ομάδα κρούσης» από την Ελληνική Αστυνομία

Facebook
Twitter
Η αύξηση της εγκληματικότητας είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση στην Ασφάλεια, σύμφωνα με πληροφορίες, μιας μικτής ομάδας Δράσης ή αλλιώς «ομάδας κρούσης».

 

Στο νέο σώμα θα συμμετέχουν αστυνομικοί από υπηρεσίες όπως η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος, Ανθρωποκτονιών, Ναρκωτικών, η Οικονομική Αστυνομία και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

H ομάδα αυτή θα αξιολογεί και θα επεξεργάζεται πληροφορίες για την αντιμετώπιση κάθε μορφής εγκληματικότητας. Οι αστυνομικοί θα συλλέγουν πληροφορίες για ανθρώπους της νύχτας, παρακολουθώντας όλη τους την δράση.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν πιθανές παράνομες δραστηριότητες. Θα γίνεται έλεγχος στα φορολογικά στοιχεία και θα αναζητούνται οι διαδρομές του μαύρου χρήματος. Παράλληλα με αμείωτο ρυθμό, θα συνεχιστούν οι έλεγχοι σε νυχτερινά καταστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στην ομάδα ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες, με το άνοιγμα στην εστίαση. Την ίδια ώρα, πιο εντατικές γίνονται οι περιπολίες σε όλο το λεκανοπέδιο. Πραγματοποιούνται από μεικτές ομάδες της Ασφάλειας, της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top