ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δήμος Πατρέων: Σε εφαρμογή το σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Facebook
Twitter
Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η εκπόνηση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Πατρέων, με τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου.

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος της Πάτρας προχώρησε στην εκπόνηση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων για την περιοχή ευθύνης του.

Ταυτόχρονα, πραγματοποίησε και έρευνα, προκειμένου να λάβει υπόψη τις προτιμήσεις των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Οι απόψεις, οι προτιμήσεις, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις όλων, αποτέλεσαν σημαντικά στοιχεία για έναν περισσότερο ορθολογικό σχεδιασμό στα παρακάτω πεδία: καλύτερη χωροθέτηση των σταθμών στην περιοχή του Δήμου, διασφάλιση της βιωσιμότητας των προτεινόμενων λύσεων και διαμόρφωση κινήτρων προώθησης των ηλεκτρικών οχημάτων.

Στην Πατρα, η συντριπτική πλειοψηφία των φορτιστών θα τοποθετηθεί στο κέντρο τ και τις γειτονιές του παλιού Δήμου. Ομως, με βάση και τη διαβούλευση που έγινε τους προηγούμενους μήνες, το σχέδιο περιλαμβάνει φορτιστές και στον Ψαθόπυργο (4), Ρίο (12), Προάστιο (6), Πανεπιστήμιο (4), Νέο Σούλι (2), Δεμένικα (2), Οβρυά (4), Μουρτά (2), Ροΐτικα (2), Βραχνέικα (4).

Οι περισσότεροι φορτιστές ωστόσο θα τοποθετηθούν στο κέντρο και πυκνοκατοικημένες γειτονιές, όπου εντοπίστηκε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και η κίνηση των οχημάτων είναι αυξημένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top