ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Διπλή τραγωδία στην Πάτρα! Στις 6 Αυγούστου “έφυγε” η κόρη και προχθές η μάνα! Θρήνος σε γνωστή Πατρινή οικογένεια – ΦΩΤΟ

gpitwzsmjc62f01ae7d93ae

Θλίψη στην Πάτρα λόγω του θανάτου της Δήμητρας (Τούλας) Κανελλοπούλου το γένος Στεμπίλη η οποία “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Η κηδεία της έγινε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Καρυάς Αχαΐας.
Εκεί και η οικογένεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαΐας «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ» την επί πολλά χρόνια αιμοδότη μας, βραβευμένη με χρυσό μετάλλιο από το Σύλλογο μας, την Δήμητρα Στεμπίλη – Κανελλοπουλου.
Η Δήμητρα, γεννήθηκε στην Κάτω Αχαγιά, σπούδασε στην Ακαδημία ως δασκάλα δημοτικής εκπαίδευσης και διετέλεσε δασκάλα σε πολλά σχολεία της περιφέρειας μας, με τις δυο τελευταίες θέσεις να είναι στο 12ο Δημοτικό και το 5ο Δημοτικό της Πάτρας, από το οποίο και συνταξιοδοτήθηκε.
Ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Κανελλόπουλο, επίσης βραβευμένο με χρυσό μετάλλιο αιμοδότη του Συλλόγου με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αντώνη παντρεμένο με την Ιωάννα Σεβαστού, και την Μαριάνθη (απεβίωσε την 6η Αυγούστου 2022) που ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Μουρούτογλου. Είχε αποκτήσει τρία εγγόνια, τον Δημήτρη, την Αγγελική και τον Ανδρέα.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Την ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε και πρόσφερε στον Σύλλογο μας και ευχόμαστε ολόψυχα την εξ ύψους παρηγορία στην οικογένεια της».

Η Τούλα Κανελλοπούλου είχε χάσει στις 6 Αυγούστου την 41χρονη κόρη της Μαριάνθη, καθηγήτρια μουσικής. H oποία πάλεψε τρία χρόνια με τον καρκίνο. Ο πόνος ήταν αβάστακτος για εκείνη. Πολλοί έλεγαν πως τώρα μάνα και κόρη θα ναι και πάλι μαζί.
305131235 5276897059043691 1124705848885421271 n 1

 

 

gpitwzsmjc62f01ae7d93ae

You may also like

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...

Comments are closed.