ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΠΑΜΠΗ: Μιλάει ο τόπος του εγκλήματος – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook
Twitter

Η κάμερα του «Τούνελ» βρέθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης Κούτσικός, 18 μέρες μετά την εξαφάνισή του, μόλις πεντακόσια μέτρα από το εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας.

Ο άτυχος νέος βρέθηκε πυροβολημένος, με τα ρούχα που φορούσε το μοιραίο βράδυ χωρίς όμως να βρεθεί ούτε το τηλέφωνό του ούτε το όπλο του.

Στο σημείο αυτό μίλησε στην εκπομπή ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, Χρήστος Τέγας.

«Ήταν πεσμένος μπρούμυτα ανάμεσα στις καλαμιές. Ο σκύλος τον βρήκε από την έντονη μυρωδιά που υπήρχε. Εγώ θεωρώ ότι όποιος το έκανε δύσκολα να το έκανε μόνος του σε αυτό το σημείο. Εδώ πρέπει να μεταφέρθηκε γιατί δεν υπήρξε πουθενά ούτε μια κηλίδα αίμα.»

Στα πλαίσια της επιτόπιας έρευνας που πραγματοποίησε η εκπομπή, δημοσιογράφος βρέθηκε  και στο παρατηρητήριο πουλιών, δώδεκα λεπτά από την πόλη του Μεσολογγίου. Εκεί βρέθηκε ο 50χρονος κατηγορούμενος μία μέρα πριν χαθούν τα ίχνη του Μπάμπη.


Το «Τούνελ» στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς ερεύνησε την πολύκροτη υπόθεση του Μεσολογγίου με θύμα τον Μπάμπη Κούτσικο, 31 χρόνων και «κατηγορούμενο για την δολοφονία του» τον φίλο του κρεοπώλη.

Το θρίλερ ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης 4 Γενάρη. Ο Μπάμπης είχε βρεθεί στο Μεσολόγγι για τις διακοπές των Χριστουγέννων αφού εργαζόταν σε εταιρεία φωτοβολταικών στην Ιταλία. Εκείνη την νύχτα είχε ραντεβού με τον κρεοπώλη φίλο του για να πάνε για κυνήγι όπως είχε πει ο ίδιος.

Ο κρεοπώλης ισχυρίστηκε ότι τον μετέφερε μέχρι ενός σημείου και ότι εκεί τον άφησε. Είπε ότι ο ίδιος επέστρεψε στο Μεσολόγγι αλλά κάμερες ασφαλείας τον διέψευσαν.

Το πτώμα του Μπάμπη βρέθηκε την Δευτέρα 22 Ιανουάριου σε βαλτώδη περιοχή μετά από έρευνα της εθελοντικής ομάδας Annubis που έχουν στην διάθεσή τους ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Εκο».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top