ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δυτική Ελλάδα: Τον τσίμπησε η “μαύρη χήρα” και πήγε να τον… στείλει

Facebook
Twitter
Adult_Female_Black_Widow

Mε φρικτούς πόνους στο πόδι έφτασε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Λευκάδας ένας 35χρονος ο οποίος νωρίτερα είχε δεχτεί τσίμπημα από αράχνη.

Σύμφωνα με το ilefkada.gr ο άτυχος άνδρας δέχτηκε το τσίμπημα της αράχνης όταν φόρεσε τα παπούτσια εργασίας τα οποία είχε έξω από το σπίτι του, κοντά σε ξύλα για το τζάκι. Την στιγμή που ένιωσε το τσίμπημα δεν έδωσε μεγάλη σημασία, καθώς θεώρησε πως κάποιο πετραδάκι ή κάποιο αγκάθι ήταν αυτό που τον τσίμπησε και συνέχισε τις εργασίες του.

Περίπου μισή ώρα αργότερα όμως, ο πόνος άρχισε να γίνεται έντονος και έτσι έβγαλε το παπούτσι του για να δει τι συμβαίνει, διαπιστώνοντας πως τον είχε τσιμπήσει μια κατάμαυρη αράχνη “Μαύρη Χήρα” 2-3 εκατοστών η οποία ήταν ακόμα επάνω στο πόδι του.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο πόνος άρχισε να γίνεται αφόρητος, ενώ όσο περνούσε ο χρόνος άρχισε να νιώθει το πόδι του να μουδιάζει. Αντιλήφθηκε τότε πως η κατάστασή του ήταν επικίνδυνη, και παρόλο που δεν έχει σχετικές αλλεργίες, μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκάδας.

Στα 10-15 λεπτά που χρειάστηκε για να φτάσει στο νοσοκομείο, ο πόνος είχε πλέον γίνει αβάσταχτος, και πια δεν ένιωθε καθόλου το πόδι του από το μούδιασμα, ενώ όπως περιέγραψε στο ilefkada.gr, ένιωθε τον πόνο να “ανεβαίνει” προς τον κορμό του.

Αμέσως οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝΛ, επιλήφθηκαν της κατάστασής του και του χορηγήθηκε η προβλεπόμενη φαρμακευτική αγωγή, ενώ νοσηλεύτηκε το βράδυ στο νοσοκομείο για συνεχή παρακολούθηση.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και μετά από 24 ώρες ο πόνος είχε υποχωρήσει αρκετά και έτσι πήρε εξιτήριο, ενώ για μερικές μέρες ακόμα θα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top