ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ε.Ε.Σ. βραβεύει τον Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας

BeFunky design 1
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργο Σταμάτη, σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η σχετική ανακοίνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναφέρει:

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, θα πραγματοποιήσει τελετή βράβευσης του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γεώργιου Σταμάτη, αναγνωρίζοντας και επικροτώντας την τεράστια κοινωνική του δράση και την πολύτιμη συνεισφορά του στο έργο του Ε.Ε.Σ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σταμάτης αποτελεί ενεργό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ε.Ε.Σ. και κατ’ επέκταση του ευρύτερου Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, ως εθελοντής Σαμαρείτης-Διασώστης, συμμετέχοντας σε πλήθος δράσεων του Ε.Ε.Σ. που αποσκοπούν στην ενίσχυση των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της χώρας αλλά και στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας με έντονα τα στοιχεία της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Στην εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. θα παραστούν κορυφαία στελέχη της πολιτικής & πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, καθώς και εκπρόσωποι συνεργαζόμενων φορέων και οργανώσεων, τόσο του Ε.Ε.Σ. όσο και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ EEΣ 1

You may also like

Comments are closed.

kopilasia ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης αθλήτριας κωπηλασίας

Σοκάρει η νέα καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης αθλήτριας της κωπηλασίας από προπονητή, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη μαθήτρια, υπέβαλε μαζί με τους γονείς ...