ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Εμφύλιος» στις πολυκατοικίες για τη θέρμανση – Τους «πυροσβέστες» κάνουν οι εταιρείες κοινοχρήστων

Facebook
Twitter

Με τις τιμές στην ενέργεια να ανεβαίνουν, πολλοί είναι οι καβγάδες που ξεσπούν καθημερινά στις πολυκατοικίες, για το θέμα της θέρμανσης που, αυτό τον χειμώνα ειδικά, καίει και «τσουρουφλίζει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε το GRTIMES σε πολυκατοικίες της Βόρειας Ελλάδας, κατά τη διάρκεια των φετινών συνελεύσεων υπάρχουν πολλές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε ενοίκους και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για το πώς… θα ζεσταθούν το χειμώνα. Κι αυτό γιατί, πολλοί είναι εκείνοι που αποφασίζουν να αποκοπούν από την κεντρική θέρμανση, στρεφόμενοι σε άλλες λύσεις, όπως οι ξυλόσομπες ή τα κλιματιστικά.

Όπως λέει η ταμίας του Σωματείου Επιχειρήσεων Κοινοχρήστων, Ελένη Ιακωβίδου, «πολλές φορές στις συνελεύσεις τίθεται το ζήτημα της αποσύνδεσης από την κεντρική θέρμανση. Εμείς, παρευρισκόμαστε σε τέτοιου είδους συζητήσεις και πολλές φορές, λειτουργούμε πυροσβεστικά, καθώς δημιουργούνται προστριβές και καβγάδες».

Ο λόγος για τον οποίον γίνονται οι καβγάδες, είναι, σύμφωνα με την κυρία Ιακωβίδου, «το γεγονός ότι αν αποσυνδεθούν από την κεντρική θέρμανση τα διαμερίσματα, τότε θα πάψει να συμφέρει όσους απομείνουν σε αυτή».

Οι «τσιμπημένοι» λογαριασμοί ενέργειας «διώχνουν» από την κεντρική θέρμανση τους ενοίκους

Τις περισσότερες φορές, για την αποκοπή των διαμερισμάτων από την κεντρική θέρμανση, ευθύνονται και τα… ραβασάκια των ενεργειακών εταιρειών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top