ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Επιτυχημένη η χρονιά για τον Προμηθέα»

Facebook
Twitter
Η χρονιά έχει ολοκληρωθεί και τυπικά για τον Προμηθέα, με τον σύλλογο να την αποχαιρετά κι επίσημα στην εκδήλωση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στο Καστελλόκαμπο.

Εκεί παρευρεύθηκε σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα, ο Μάκης Γιατράς (σ.σ. ο οποίος αποθεώθηκε), ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Λιόλιος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος, ο Χρήστος Μήλας, αλλά και οι χορηγοί της ομάδας.

«Η χρονιά ήταν επιτυχημένη»

Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν εξαιρετικό, ενώ άπαντες συμφώνησαν πως η φετινή χρονιά ήταν επιτυχημένη, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον τίτλο του Super Cup, στην εντυπωσιακή πορεία του Κυπέλλου Ελλάδας και τον τελικό, τα μεγάλα εκτός έδρας αποτελέσματα, αλλά και τα κρούσματα κορωνοϊού που ταλαιπώρησαν τον σύλλογο.

«Δύσκολο να βρούμε αντι-Γιατρά»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Μάκη Γιατρά όλα αυτά τα χρόνια (σ.σ. και ο έμπειρος προπονητής εννοείται το ίδιο) και μάλιστα το έδειξε ακόμη μια φορά, διότι στο περιθώριο της εκδήλωσης τόνισε πως: «είναι δύσκολο να βρούμε αντί-Γιατρά, αλλά πρέπει να συνεχίσει η ομάδα να προχωράει. Πρέπει να βρούμε έναν άνθρωπο ο οποίος –όπως ήταν και ο Μάκης- να ταιριάζει στη φιλοσοφία μας».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top