ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Έρανος από Πανεπιστημιακούς για τα δικαστικά έξοδα των καταληψιών στο Αριστοτέλειο

Facebook
Twitter
Πανεπιστημιακοί κάνουν έρανο για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των καταληψιών του ΑΠΘ – Η ανάρτηση του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτου Σιμόπουλου

Η επιχείρηση εκκένωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της αντιπολίτευσης και του καθηγητή κ. Μυλόπουλου. Μέρος του διδακτικού προσωπικού, διεξάγει έρανο για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων για την απαλλαγή των καταληψιών που έχουν προσαχθεί, όπως αποκαλύπτει με ανάρτηση του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος.

Στην ανάρτησή του ο κ. Σιμόπουλος αναφέρει: «Πραγματικά η προσπάθεια για να έχουμε μια “κανονική” χώρα αποδεικνύεται συνεχώς πολύ δύσκολη. Θα περίμενα από πανεπιστημιακούς δασκάλους και διοικητικούς του ΑΠΘ να μαζεύουν χρήματα για την αποκατάσταση των ζημιών στην Πρυτανεία από τις πρόσφατες καταλήψεις. Δυστυχώς, η προσμονή μου αποδεικνύεται μάταιη».

Ο βουλευτής παρέθεσε τη δημόσια πρόσκληση του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΣΔΕΠ) και του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ, που αφορά τη συλλογή χρημάτων για τα δικαστικά έξοδα των συλληφθέντων στις καταλήψεις. Σε ειδησεογραφική ραδιοφωνική εκπομπή, εκπρόσωπος του διδακτικού προσωπικού που ρωτήθηκε γιατί δεν γίνεται έρανος, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές, απάντησε «δεν θα πληρώνουμε εμείς το κράτος».

apth katalipsi2

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top