ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Έρχονται ανακατατάξεις στην Ασφάλεια Πατρών – Τα ονόματα που ακούγονται

Facebook
Twitter
Ας λένε κάποιοι ότι είναι πολύ πρόωρο. Έχει ήδη αρχίσει η «μάχη» για τον διάδοχο του διευθυντή Ασφαλείας της Πάτρας Μιχάλη Οικονομόπουλο.

Ο έμπειρος αξιωματικός με τις πολλές επιχειρησιακές περγαμηνές, που δρα πάντα διακριτικά αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας, πρόκειται να προαχθεί κατά τα φαινόμενα στο βαθμό του ταξιάρχου, οπότε θα αναλάβει νέα καθήκοντα και θα χρειασθεί να αντικατασταθεί.

Ήδη τρεις μέρες μέχρι στιγμής αξιωματικοί που υπηρετούν στο Επιτελείο του Μεγάρου της οδού Ερμού, όπως συζητείται στους διαδρόμους του Μεγάρου, προαλείφονται για την θέση. Ίσως, όμως, φαβορί αποδειχθεί τελικά ένας τέταρτος.

Κι επειδή η ονοματολογία πάντα ιντριγκάρει, τα ονόματα που ακούγονται στο Μέγαρο είναι των αστυνομικών υποδιευθυντών Παντελή Τσίρκα, Κώστα Λιούρδη (νυν υποδιευθυντής της Ασφάλειας) και Κώστα Σταματόπουλου (διοικητής του Τμήματος Μεταγωγών).

Ο τέταρτος υπηρετεί εκτός Πατρών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Αστυνομικό Διευθυντή Κεφαλληνίας Γιάννη Μπούμη, που έχει υπηρετήσει στην Ασφάλεια Πάτρας και γνωρίζει το «στάτους» της υπηρεσίας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top