ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γ. Κυριακόπουλος: «Στις 21 Μαΐου δεν ξεχνάμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια»

Facebook
Twitter

 

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Κυριακόπουλος, με αφορμή την αναγγελία της διεξαγωγής των εκλογών, στις 21 Μαϊου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις εκλογές τις 21ης Μαΐου η κοινωνία δεν θα ξεχάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν θα ξεχάσει τα χρόνια της αντικοινωνικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής της, που οδήγησε την πλειοψηφία των πολιτών στην δυστυχία και την εξαθλίωση.

Τα χρόνια που η δημοκρατία και οι θεσμοί υπονομεύτηκαν και βασικά αγαθά, όπως η υγεία, η παιδεία, η ενέργεια και το νερό, ιδιωτικοποιήθηκαν. Τα χρόνια στα οποία κυριάρχησαν η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, η διαφθορά και οι απευθείας αναθέσεις. Τα χρόνια που η πρώτη κατοικία έγινε βορά στα ξένα funds και απελευθερώθηκαν οι πλειστηριασμοί.

Τα χρόνια που οι «άριστοι» του καθεστώτος Μητσοτάκη μετέτρεψαν το κράτος σε φέουδο , απολάμβαναν ασυλία και τύχαιναν ευνοϊκών ρυθμίσεων σε βάρος της πλειοψηφίας της κοινωνίας, ενώ οι ανισότητες αυξήθηκαν δραματικά και η αισχροκέρδεια καλπάζει.

Στις 21 Μαΐου θα γυρίσουμε σελίδα επιφέροντας τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, με όλες τις ζωντανές, δημοκρατικές, δυνάμεις της κοινωνίας, και όχι με τους επαγγελματίες της εξουσίας και τους γόνους των ελίτ, για Δικαιοσύνη παντού».

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top