ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η Λίνα Κατσή της ΠΓΕ στο Matchnews.gr: «Εύκολη απόφαση να επιστρέψω, δυνατό ματς με Ίριδα Άργους»

Facebook
Twitter

Πρόκειται για μια αθλήτρια που είναι ιδιαίτερα γνωστή στο τοπικό βόλεϊ της Πάτρας, καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετούς συλλόγους της πόλης.

Του Κυριάκου Δημητρόπουλου

Η πασαδόρος Λίνα Κατσή (έχει παίξει σε ΕΑΠ, Απόλλωνα, Ερυθρό Αστέρα, Κόρινθο), επέστρεψε φέτος στην Παναχαϊκή (σ.σ. είχε αγωνιστεί ξανά το 2011-13) και στοχεύει σε μια εξαιρετική σεζόν, υπό τις οδηγίες του Άρη Αγγελόπουλου.

Η Κατσή μίλησε στο Matchnews.gr για τους λόγους επιστροφής της στους «κοκκινόμαυρους», το ως τώρα ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την εξαιρετικά απαιτητική αναμέτρηση με την Ίριδα Άργους.

-Επέστρεψες φέτος ξανά στην Παναχαϊκή. Πότε σου έγινε η πρώτη προσέγγιση; Ήταν εύκολη η απόφαση λόγω του ότι έχεις αγωνιστεί ξανά στην ομάδα;

«Πράγματι, επέστρεψα ξανά στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα στο αθλητισμό. Η πρώτη προσέγγιση έγινε αρχές καλοκαιριού, όταν και ήρθα σε επαφή με τον προπονητή μου Άρη Αγγελόπουλο, που επέστρεψε και εκείνος στον σύλλογο. Η απόφαση μου ήταν αρκετά εύκολη μιας και η Παναχαϊκή είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία στον αθλητισμό».

-Ολοκληρώσατε την προετοιμασία με τον Άρη Αγγελόπουλο και στην πρώτη αγωνιστική κερδίσατε τον Ερμή ενώ τη δεύτερη είχατε ρεπό. Πως θεωρείς ότι θα κυλήσει η φετινή σεζόν; Σας περιμένει κι ένα δυνατό ματς με την Ίριδα…

«Έχουμε ‘χτίσει’ μια πολύ δυνατή ομάδα με την μίξη παλιών και νέων παικτριών και πιστεύω πως θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικές. Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε έναν δυνατό Ερμή, ωστόσο καταφέραμε να αποσπάσουμε τη νίκη κερδίζοντας με 3-2.

Η φετινή χρονιά εύχομαι να μας βρει αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, γεγονός που αποτελεί και το ζητούμενο για εμάς. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα την Ίριδα Άργούς που πέρσι τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα, οπότε περιμένουμε να γίνει ένα πολύ δυνατό ματς».

-Έχοντας αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ, εκτιμάς ότι το φετινό θα είναι πιο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια;

«Θεωρώ ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα με πολλές ανατροπές στα σκορ και άκρως ανταγωνιστικό.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιες των στόχων που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την άνοδο και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top