ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Η βασίλισσα της Κυψέλης» στο The Bold Type Hotel τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου από την Κινηματογραφική Λέσχη Πατρας

Facebook
Twitter

Συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας στον υπέροχο κήπο του ξενοδοχείου The Bold Type Hotel.

Αυτή τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου στις 9.15 το βράδυ, θα προβληθεί η ταινία «Η βασίλισσα της Κυψέλης» της Μπλέρτα Μπασόλι.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, μια συγκλονιστική ιστορία γυναικείας χειραφέτησης που αποτέλεσε την πρόταση του Κοσόβου για τα φετινά Oσκαρ. Η πρώτη ταινία που κέρδισε στο Φεστιβάλ του Σάντανς το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και το Βραβείο Κοινού. Έχει κερδίσει 19 Βραβεία και 11 Υποψηφιότητες.
Κοινωνικό δράμα, το οποίο περιγράφει με ψύχραιμη ευθύτητα και ντοκιμαντερίστικη εντιμότητα τη βαθιά κομφορμιστική βαλκανική πραγματικότητα.

Σημειώνεται πως για την παρακολούθηση της ταινίας και το φαγητό, χωρίς ποτό, θα καταβάλλεται το ποσό των 18,00 ευρώ.

Παρότι δεν ισχύουν περιορισμοί με μέτρα ασφάλειας κατά του COVID 19 και επειδή ο ιός είναι ακόμη εδώ, προτείνουμε τη χρήση μάσκας στο χώρο και την τήρηση αποστάσεων ώστε να είμαστε ασφαλείς.
Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα κατά την ώρα της προβολής.

Καλό θα ήταν να προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο που δίνεται παρακάτω, δεδομένου ότι η δυναμικότητα του χώρου είναι περιορισμένη, αφορά δηλαδή 80 άτομα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, θα παρακαλούσαμε η κράτηση να τηρείται και ως προς τον αριθμό των ατόμων, με τυχόν ακύρωση να γίνεται το αργότερο έως το απόγευμα της Δευτέρας, ώρα 6.00. Άλλως η μη προσέλευση την τελευταία στιγμή σημαίνει ότι δεν εξυπηρετούνται άτομα ενώ θα μπορούσαν και ακόμη σημαίνει την αναίτια οικονομική επιβάρυνση του χώρου. Για το λόγο αυτό, η χρέωση θα αφορά τον αριθμό των ατόμων της κράτησης και όχι τον αριθμό αυτών που προσήλθαν τελικά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top