ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Καραμανδάνειο: Επαναλειτουργεί σήμερα η Παιδοψυχιατρική – Συνεργασία Π.Γ.Ν.Π. Πατρών και 6ης Υ.Πε.

gourzis karvelis e1663049949948
Γιάννης Καρβέλης, και Φίλιππος Γουρζής πήγαν χθες Πέμπτη στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών

Επίσης, ο κ. Καρβέλης προχώρησε σε διοικητική πράξη παύοντας από τα καθήκοντά της την διευθύντρια της Κλινικής Ευθυμία Λώλου. Τη θέση της πήρε ο καθηγητής Ψυχιατρικής και Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Φίλιππος Γουρζής.

Η Παιδοψυχιατρική Κλινική υπό την επιστημονική και διοικητική ευθύνη του Φίλιππου Γουρζή ανοίγει από σήμερα στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Οι αναρρωτικές άδειες των τεσσάρων από τους πέντε γιατρους που υπηρετούν στην Κλινική είχε ως αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή να μην υπάρχει γιατρός να εφημερεύσει.

Αυτό οδήγησε τη διοίκηση του νοσοκομείου στην αναγκαστική αναστολή των νοσηλειών. Το απόγευμα της ίδιας μέρας κλήθηκαν οι γονείς των τεσσάρων παιδιών που νοσηλεύονταν να πάνε να τα παραλάβουν, χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου, η Εισαγγελική Αρχή της Πάτρας αξιολογώντας τα στοιχεία που κατατέθηκαν από τον ∆ιοικητή της 6ης ΥΠΕ πιθανότατα αναμένεται παρέμβαση σε επίπεδο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για το ζήτημα.

You may also like

Comments are closed.