ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κορινθία: Το έσκασε ο 15χρονος γιος της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Facebook
Twitter

Τρεις εβδομάδες μετά τις δηλώσεις του στο Live News έξω από το λαγούμι της ορεινής Κορινθίας που έμενε με την οικογένειά του, ο 15χρονος γιος του αυτοαποκαλούμενου Παλαιοχριστιανού κατάφερε να το σκάσει από τη δομή που έμενε με εισαγγελική εντολή στον Πειραιά και πλέον παραμένει άφαντος.

Ο ανήλικος κατάφερε να απομακρυνθεί προς άγνωστη κατεύθυνση, με τον πατέρα του να αφήνει αιχμές για τα μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν στη δομή. Όλα αυτά, ενώ ακόμα δεν έχει εμφανιστεί ούτε η σύζυγος του 45χρονου, που συνεχίζει να κρύβεται με 4 από τα παιδιά της οικογένειας.

Μετά από εκείνο το απόγευμα, που ο ανήλικος μίλησε στην κάμερα του Live News, το θέμα πήρε έκταση και ο ίδιος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Πριν από λίγες μέρες, είχε δοθεί εντολή να μεταφερθεί από το νοσοκομείο «Παίδων» σε δομή ψυχικής υγείας στον Πειραιά. Βάση αυτής της εντολής ο 15χρονος θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού. Έτσι χθες τον πήγαν στο σημείο που είχε δοθεί το ραντεβού με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ο ανήλικος ξέφυγε της προσοχής όλων και εξαφανίστηκε.

Παρά την κινητοποίηση στον Πειραιά, ο ανήλικος κατάφερε να κρυφτεί και στη συνέχεια, όπως φαίνεται, να απομακρυνθεί προς άγνωστη κατεύθυνση, με τον πατέρα του από το πρωί να επαναλαμβάνει πως δεν έχει ιδέα για το πού βρίσκεται ο γιος του.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην περιοχή υπήρχε πλήθος αστυνομικών λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα στο στάδιο «Καραϊσκάκη». Κανείς όμως πάνω στην αναστάτωση δεν πρόλαβε να δει το πώς ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο.

Άφαντη και η σύζυγος

Άφαντη παραμένει για 4η εβδομάδα και η σύζυγος του 45χρονου που κρύβεται από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, όταν φυγαδεύτηκε μαζί με 4 από τα παιδιά της οικογένειας λίγες ώρες πριν την αστυνομική επιχείρηση στο λαγούμι της Ορεινής Κορινθίας.

Παρά τις εκκλήσεις των στενών συγγενικών της προσώπων, η Σεβαστή δε δείχνει διατεθειμένη να επανεμφανιστεί όσο το θέμα απασχολεί την επικαιρότητα.

Ο 45χρονος δεν έχει δώσει ακόμα δείγμα για test DNA. Επαναλαμβάνει πως δεν έχει να φοβάται το παραμικρό και όπως λέει περιμένει την στιγμή που θα σμίξει ξανά με τους δικούς του ανθρώπους.

Οι έρευνες για τον 15χρονο συνεχίζονται αλλά μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες, με τον πατέρα του, που δηλώνει άγνοια για τις κινήσεις και τις προθέσεις του, να δηλώνει ανήσυχος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top