ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Λάμψη και αίγλη στο κόκκινο χαλί των Καννών

Facebook
Twitter
Σε έναν άτυπο διαγωνισμό λαμπερών εμφανίσεων επιδόθηκαν οι σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου και της μόδας που πλημμύρισαν για έβδομη μέρα το 75ο Φεστιβάλ Καννών.

Η εντυπωσιακή γαζέλα Ναόμι Κάμπελ έλαμψε στο κόκκινο χαλί της γαλλικής ριβιέρας δείχνοντας πως ο χρόνος της φέρθηκε με απόλυτο σεβασμό. Φορώντας ένα θεατρικό μαύρο φόρεμα κινήθηκε αέρινα προκαλώντας τα άπειρα φλας των φωτογράφων.

Ο συναγωνισμός εντυπώσεων και ομορφιάς στο φεστιβαλικό catwalk έφθασε το αποκορύφωμά του και με τη νέα γενιά μοντέλων όπως την Έμιλι Ρατακόφσκι η οποία θάμπωσε τους φωτογράφους.

Το ρητό ότι «η ομορφιά δεν έχει ηλικία» επιβεβαίωσε και η Σάρον Στόουν η οποία επέλεξε ένα πράσινο στράπλες φόρεμα με σκίσιμο που αναδείκνυε την εντυπωσιακή σιλουέτα της την οποία διατηρεί άψογα.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει ούτε αυτήν την εκδήλωση. Η αρμόδια επιτροπή του φεστιβάλ δεν επέτρεψε τη συμμετοχή σε καμία ρωσική αντιπροσωπεία.

Το πρόγραμμα, αντιθέτως, περιέλαβε ντοκιμαντέρ του Ουκρανού Σεργκέι Λοζνίτσα. Ο Λοζνίτσα, ο οποίος διαφώνησε με την απόφαση της επιτροπής των Καννών να αποκλείσει τους Ρώσους καλλιτέχνες, γνωστοποίησε ότι θα δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για τον πόλεμο στη χώρα του.

«Δεν έχω πάει στην Ουκρανία από την αρχή του πολέμου αλλά φυσικά έχω σκοπό να πάω και έχω την πρόθεση να φτιάξω ένα ντοκιμαντέρ με τις φρικαλεότητες που γίνονται εκεί».

Για τον Χρυσό Φοίνικα θα διαγωνιστούν η Αν Χάθαγουει για την ταινία «Αρμαγεδών», η οποία έλαμψε στο κόκκινο χαλί με τη λευκή μεταξωτή της τουαλέτα. Και ο  Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με το «Crimes of the future» με τον Βίγκο Μόρτενσεν την Κρίστεν Στιούαρτ και τη Λεά Σεϊντού, που γυρίστηκε στην Αθήνα με Έλληνες συμπαραγωγούς.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top