ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών με καλάζνικοφ! Τι σχέση είχαν

Facebook
Twitter

Πυροβολισμοί που συνδέονται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών έπεσαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι δύο άντρες που συνδέονται με συγγενική σχέση, καθώς ο ένας είναι παντρεμένος με την αδελφή του άλλου.

Αρχικά οι δράστες που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ πυροβόλησαν και σκότωσαν τον πρώτο άνδρα μέσα στο όχημα που επέβαινε, μάρκας Mercedes. Στη συνέχεια το δεύτερο θύμα το οποίο επέβαινε σε άλλο όχημα, μάρκας Smart, επιχείρησε να διαφύγει και κρύφτηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας. Ωστόσο οι δράστες τον εντόπισαν και τον εκτέλεσαν στο σημείο.

Οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο βρέθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο τούνελ ένα όχημα να καίγεται, το οποίο πιθανόν να σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία.

Το διπλό έγκλημα παραπέμπει ευθέως σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς τα θύματα συνδέονται με γνωστό πρόσωπο της νύχτας, που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο. Ο ένας ο 37χρονος ήταν παλιός συνεργάτης του Στεφανάκου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top