ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μάικλ Τζάκσον: Ετοιμάζεται «χρυσή» συμφωνία για την πώληση του 50% των δικαιωμάτων της μουσικής του

Facebook
Twitter

Σε διαδικασία πώλησης του 50% των δικαιωμάτων τους στον μουσικό κατάλογο του Μάικλ Τζάκσον βρίσκονται οι διαχειριστές της περιουσίας του θρυλικού τραγουδιστή.

Αν η συμφωνία επιτευχθεί, θα αγγίξει το ποσό των 800 – 900 εκατ. δολαρίων. Οπως επιβεβαίωσαν τρεις πηγές στο Variety, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην αγορά μουσικών καταλόγων.

Οι πηγές υπογράμμισαν επίσης ότι η Sony και ένας πιθανός οικονομικός εταίρος διαπραγματεύονται να αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων, όσον αφορά τις εκδόσεις, τα έσοδα από την ηχογραφημένη μουσική του Μάικλ Τζάκσον, την παράσταση «MJ: The Musical» στο Μπρόντγουεϊ και την επερχόμενη βιογραφική ταινία «Michael», και ίσως και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Μια οικονομική πηγή δήλωσε στο Variety ότι η «Primary Wave Music» κατέχει ήδη μερίδιο στον εκδοτικό κατάλογο του Μάικλ Τζάκσον.

Ο θρυλικός τραγουδιστής πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών και την περιουσία του στον τομέα της ψυχαγωγίας τη χειρίστηκαν με σταθερότητα ο επί σειρά ετών δικηγόρος του, Τζον Μπράνκα, και ο Τζον ΜακΚλέιν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top