ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μάκης Φεσσιάν για Σία Αναγνωστοπούλου: «Μην πιάνουν στο στόμα τους το ΠΑΣΟΚ»

Facebook
Twitter

 

Τοπική κομματική κόντρα ξεσπά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εν μέσω «Πολιτείας». Στελέχη του τρίτου κόμματος στη Βουλή ξεσπούν με αφορμή δήλωση της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργού, Σίας Αναγνωστοπούλου, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ ημερών στην εφημερίδα, απαντώντας για αιχμηρό σχόλιο για το ΠΑΣΟΚ και την στάση που τηρεί στο πολιτικό σκηνικό.

Εκείνος που σήκωσε το «γάντι» με σκληρή δήλωση – απάντηση του στην βουλευτή της Αχαΐας, ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στον νομό, Γεράσιμος Φεσσιάν, μην αφήνοντας στο απυρόβλητο (όπως πολλοί θεώρησαν μετά την πάροδο μερικών ημερών) αυτή την αιχμηρή, κατά τον ίδιο, δήλωση της πολιτικού.

 

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ…

Η κα Αναγνωστοπούλου είχε κληθεί να απαντήσει επί της παρουσίας του ΠΑΣΟΚ στα πράγματα και της προσπάθειας επανόδου μετά την αποχώρηση του Τσίπρα απ’ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια, αξιοποίησε την ευκαιρία για να στρέψει τα βέλη της στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι προφανές πως το ΠΑΣΟΚ επαναδιεκδικεί την θέση του και τον ρόλο του στην αξιωματική αντιπολίτευση, με την μεγάλη διαφορά όμως, πως δεν πρόκειται για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά για ένα κόμμα  που μετεωρίζεται στον χώρο της κεντροαριστεράς, κάνοντας μια χλιαρή αντιπολίτευση στη ΝΔ…».

Ο κ. Φεσσιάν επανήλθε επισημαίνοντας ότι «χρωστά» απάντηση μέσω της «Πολιτείας» (όπου δόθηκε η συνέντευξη της κας Αναγνωστοπούλου) τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι λίγο πιο προσεχτικά στο πώς εκφράζονται σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν η γνήσια δημοκρατική παράταξη που σχεδίαζε πάντα με γνώμονα το πατριωτικό συμφέρον». «Οι λαϊκιστές και το μπλοκ το αντιμνημονιακό που κατέρρευσε, και δημοσκοπικά, και εκλογικά, και που θα καταρρεύσει ακόμα περισσότερο, δεν μπορεί να πιάνει στο στόμα του το ΠΑΣΟΚ. Ούτε του Ανδρέα του Παπανδρέου, ούτε του Νίκου του Ανδρουλάκη. Εμείς είμαστε η συνέχεια της γνήσιας, λαϊκής, πατριωτικής, μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά λοιπόν τα φληναφήματα δεν θα έπρεπε να εισέρχονται στον δημόσιο διάλογο», κατέληξε.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΗ ΑΠΟ… ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ;

Πάντως η απορία πολλών παραμένει: Άραγε, στην μετά Τσίπρα εποχή, και μετά τις διπλές εθνικές εκλογές και το αποτέλεσμα τους, παρατηρείται ροή κόσμου απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ προς το ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο;

Ο κ. Φεσσιάν απαντά επ’ αυτού: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει ροή ολοκληρωμένη. Θα έλεγα ότι υπάρχει στάση αναμονής. Θέλει ο κόσμος να δει το πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα το ΠΑΣΟΚ. Μην ξεχνάτε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν ήταν στη Βουλή, τον εκπροσωπούσε επάξια ο Μιχάλης Κατρίνης, όμως τώρα έχουμε τα νέα δεδομένα και τον Πρόεδρο στη Βουλή. Άρα από εδώ και πέρα θα φανούν κάποιες σημαντικές, κατά την άποψη μου, διαφορές».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top