ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Πότε θα «ανοίξει» ο Μασούτης στον «Σταυριανό»

Facebook
Twitter
«ΟΡΓΑΣΜΟΣ» ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 

του Αχιλλέα Ροδίτη |

Πυρετωδώς εργάζονται τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία, σε μια «μάχη» να ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων το νέο πολυκατάστημα στον πάλαι ποτέ «Σταυριανό».

Το στοίχημα είναι να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για έναρξη λειτουργίας στα μισά του Δεκεμβρίου. Η εξ αρχής ημερομηνία «ορόσημο» είναι η 15η Δεκεμβρίου, δηλαδή, η ερχόμενη Παρασκευή.

Ακόμα κι αυτό όμως αν δεν επιτευχθεί, λόγω χρόνου, σίγουρα η λειτουργία του καταστήματος θα ξεκινήσει πριν την εβδομάδα των Χριστουγέννων.

2 genikes photo 3 1

Σε κάθε περίπτωση, το κομμάτι αυτό της πλατείας Υψηλών Αλωνίων έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο με διαφορετικές εργασίες που εκτελούνται παράλληλα, αφού από την μια ρίχνονται μπετό για την ανέγερση από πάνω όροφο και από την άλλη, διαμορφώνεται ο εσωτερικός χώρος στο ισόγειο.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, η «Πολιτεία» είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από την έναρξη της κατασκευής, μια έναρξη που ξεκίνησε με καθυστέρηση αν κρίνουμε το πότε έγινε η αγορά του ακινήτου από την εταιρεία Ten Brinke, στα τέλη του Ιανουαρίου του 2020.

2 Masoutis ten brinke 1

Σε χρόνο ρεκόρ, όμως, ο εργολάβος πέτυχε να ολοκληρώσει τις εργασίες στο ισόγειο και το υπόγειο, ώστε να ξεκινήσει και η διαδικασία διαμόρφωσης του σούπερ μάρκετ «Μασούτης», με την δημιουργία διαδρόμων, τοποθέτηση ψυγείων και ραφιών κ.α.. Ενώ ταυτοχρόνως, εκτελούνται οι εργασίες στο πάνω τμήμα, προκειμένου να ετοιμαστεί επαγγελματική στέγη που όπως ακούγεται θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία σούπερ μάρκετ.

Θυμίζουμε πως ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να προστεθούν τρεις όροφοι που θα προορίζονταν για διαμερίσματα – κατοικίες, σχέδιο που όμως φαίνεται πως εγκαταλείφθηκε για να επικρατήσει η επαγγελματική χρήση, και μάλιστα, για λογαριασμό του σούπερ μάρκετ που θα λειτουργεί στο ισόγειο.

2 genikes photo 1 1

Θυμίζουμε ότι η «Ten Brinke Hellas» , θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα του υπεραιωνόβιου Ολλανδικού ομίλου «Ten Brinke», η οποία βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς ανάπτυξης ακινήτων, από το 2020 είχε προχωρήσει και στην αγορά της πρώην ΑΒΕΞ, στην Ακτή Δυμαίων, όπου επίσης είναι σε εξέλιξη και σε προχωρημένο στάδιο οι εργασίες για την διαμόρφωση του εμπορικού κέντρου της ΙΚΕΑ.

0005 2 e1702292748449

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top