ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: Τι είπε ο Κώστας Πελετίδης για την μετακόμιση στο «Αρσάκειο»

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 12 08 174507

 του Αχιλλέα Ροδίτη |

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης παραχώρησε μία εντελώς διαφορετική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αχιλλέα Ροδίτη και στον τηλεοπτικό σταθμό PatraTV και έδωσε απάντηση σχετικά με το περιβόητο πια ερώτημα που έχει να κάνει με το πότε επιτέλους θα είναι έτοιμο το παλαιό Αρσάκειο για να λειτουργήσει ως το νέο Δημαρχείο της Πάτρας.

Στο ερώτημα γιατί δεν έχει ξεκινήσει ήδη η μετακόμιση δημοτικών υπηρεσιών και πότε αυτό θα αρχίσει να συμβεί, ο κ. Πελετίδης απάντησε:

photo1701235703 4

 

«Είναι σαν να φτιάχνεις ένα καινούργιο σπίτι. Λες θα το έχω τελειώσει τότε αλλά προς το τελείωμα πάντοτε προκύπτουν κάποια πρόσθετα πράγματα, ανάγκες και λεπτομέρειες που χρειάζεται να τακτοποιηθούν. Είναι προφανές ότι το έργο έγινε από την δημοτική μας αρχή και έχει φθάσει στο τέλος του αλλά βάζουμε τώρα τις τελευταίες πινελιές και θα είμαστε, πιστεύω στην αρχή του νέου χρόνου, έτοιμοι να ξεκινήσουμε την μετακόμιση».

Βέβαια έσπευσε να διευκρινίσει ότι η μετακόμιση αυτή δεν πρόκειται να γίνει με μιας. «Αντιλαμβάνεστε ότι είναι αδύνατο να μετακομίσει όλος ο Δήμος Πατρέων μαζί. Όλες οι υπηρεσίες. Να φύγουμε όλοι από εδώ σε μια μέρα και να πάμε εκεί». Εξηγώντας ότι αυτό είναι κάτι που θα συμβεί σταδιακά και στο πλαίσιο μιας συντονισμένης και οργανωμένης επιχείρησης μεταφοράς δημοτικών υπηρεσιών.

Ξεκινώντας από δημοτικές υπηρεσίες, νευραλγικές, και προχωρώντας προς το τέλος στη μεταφορά των γραφείων Αντιδημάρχων αλλά και του ίδιου του Δημάρχου. Προφανώς είναι κι αυτό κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να γίνει. Με άλλα λόγια, μιλάμε για αρχή της μετακόμισης στις αρχές του νέου χρόνου, μέσα στον Ιανουάριο δηλαδή, αλλά σίγουρα η ολοκλήρωση της μετακόμισης θα γίνει μετά από έναν με δύο μήνες!

 

You may also like

Comments are closed.