ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ν. Κοροβέσης: Συναντήσεις για τα ζητήματα της Ηλείας

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ Μ. ΒΟΡΙΔΗ 1024x768 1

Σειρά επαφών σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο είχε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης.

Ο κ. Κοροβέσης συναντήθηκε διαδοχικά με τον Υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, θέτοντας τους ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη αλλά και την προστασία του νομού.

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ ΧΡ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Παράλληλα, στον διάλογο που είχαν, τέθηκε και το θέμα της απλούστευσης των διαδικασιών για την διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων στην λίμνη του Καϊάφα, πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, ο Νίκος Κοροβέσης είχε μία εκτενή συζήτηση για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τον τόπο μας. Μίλησαν για το πρόσφατο μνημόνιο συνεργασίας, που τοποθετεί την Ηλεία ψηλά στον ακαδημαϊκό χάρτη, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κυρίως όμως συμφωνήσαν, σε όλες εκείνες τις παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες να γίνουν, για να τύχει ο νομός μας ακόμη μεγαλύτερης τουριστικής προβολής και αναπτυξιακής προοπτικής.

Τέλος, στην συνάντηση με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας συζήτησε για θέματα που αφορούν τις Μεταφορές του νομού, μιας και αυτή είναι η αρμοδιότητα της Υφυπουργού.

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ

«Επισκέφθηκα τον Υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, τον συντοπίτη μας Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Και με τους τρεις συζήτησα θέματα των αρμοδιοτήτων τους που αφορούν την Ηλεία. Και με τα τρία κυβερνητικά στελέχη, είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, την οποία δεσμευτήκαμε να επαναλάβουμε το επόμενο
διάστημα, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που θέλουμε να αναπτύξουμε προς όφελος της Ηλείας και των πολιτών της», σημείωσε ο κ. Κοροβέσης.

You may also like

395399247 6806232879438963 257920997740613464 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Αντωνόπουλου για το Δημοτικό Γήπεδο Ζαβλανίου

Συνάντηση εργασίας για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Ζαβλανίου πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη ...

Comments are closed.