Νέα πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τις υποκλοπές

Facebook
Twitter

Επί 5 ώρες κατέθετε στην Εισαγγελία πρωτοδικών ο Κώστας Βαξεβάνης με φόντο τις νέες αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις. Ομάδα ισραηλινών έστησε μέσω της Ιντελέξα σύστημα παρακολουθήσεων στην Ελλάδα δήλωσε ο κ. Βαξεβάνης.

«Το πέρασαν στα χέρια της ΕΥΠ. Το χρησιμοποίησε και το χειρίστηκε με μια ομάδα αστυνομικών από το τμήμα της Αγίας Παρασκευής και ενημέρωνε το Μέγαρο Μαξίμου», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει στη Βουλή για τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο πλαίσιο των παρακολουθήσεων δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά και την κατάθεση τέταρτης επίκαιρης ερώτησης από τον Αλέξης Τσίπρα.

«Είναι, νομίζω, απολύτως καθαρό τι επιδιώκει η Αξιωματική Αντιπολίτευση μέσα από την υπόθεση αυτή, και η ίδια, αλλά και οι βραχίονές της: Να συντηρούν ένα ζήτημα στην επικαιρότητα με νουβέλες, με ιστορίες ατεκμηρίωτες. Ουσιαστική συζήτηση θα γίνει στη Βουλή» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Τη Δευτέρα συνεδριάζει η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής προκειμένου να προσέλθουν σε ακρόαση ο Γρηγόρης Δημητριάδης αλλά και οι εκπρόσωποι των εταιρειών Ιντελέξα και Κρίκελ Γιάννης Λαυράνος, Φέλιξ Μπίτζιος και Ταλ Ντίλιαν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top