ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Καραθανασόπουλος: Ομιλίες και επισκέψεις στην Αχαΐα

3299116

O Βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιου, Νίκος Καραθανασόπουλος θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών αυτή την εβδομάδα, σε Πάτρα και Αχαΐα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 29 Γενάρη

11:00πμ, θα παραβρεθεί στην κοπή πίτας της Λαϊκής Συσπείρωσης Ερυμάνθου στο Φαραί, στο «Αγρός και Σπίτι».

1:30μμ, θα μιλήσει στη συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Ταμπαχάνων-Αρόης του ΚΚΕ στα Σύνορα. Το Βουλευτή θα συνοδεύει η Τασία Τογιοπούλου, Αντιδήμαρχος Πατρέων.

Δευτέρα 30 Γενάρη

9:00πμ, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο Μετάλλου «ΟΚΤΩ». Το Βουλευτή θα συνοδεύουν ο Δημήτρης Μαρμούτας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 1 Φλεβάρη

6:30μμ, θα παραβρεθεί στη σύσκεψη – συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης Αχαΐας με αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, με ομιλητή το Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ στην Αγορά Αργύρη.

Παρασκευή 3 Φλεβάρη

6:30μμ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της Τομεακής Οργάνωσης Πανεπιστημίου με Διοικητικούς Υπαλλήλους και εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Πατρών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου. Στη σύσκεψη θα παρέμβει και η Ιφιγένεια Αθανασούλα, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

You may also like

Comments are closed.