ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Μάρκου – Σ. Αναγνωστοπούλου: Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Δυτικής Ελλάδας

.διευθυντης πυρ.υπηρεσιων
Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος είχαν οι βουλευτές Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου.

Ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Μάρκου μαζί με συνεργάτη του και η συνεργάτιδα της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σίας Αναγνωστοπούλου  συναντήθηκαν την Τρίτη 23.03.2021, με τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος κ. Ανδρέα Στεμπίλη.

Ο κ. Μάρκου είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Περιφερειακό Διοικητή για την ανάληψη των καθηκόντων του και να ενημερωθεί για την επιχειρησιακή κατάσταση του Πυροσβεστικού Σώματος στην Π.Ε. Αχαΐας και για το σχεδιασμό της Περιφέρειας, για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο.

Ο κ. Μάρκου στη δήλωσή του επεσήμανε: ” Το Πυροσβεστικό Σώμα παραμένει σταθερό στην εκπλήρωση των καθηκόντων του, παλεύει συχνά με τις πλέον δυσμενείς συνθήκες και με τεράστια σωματική και ψυχική κόπωση του προσωπικού. Η αποτελεσματική αντιμετώπιση του κίνδυνου των πυρκαγιών της θερινής περιόδου και η προστασία  του φυσικού και δασικού πλούτου του νομού μας, αποτελεί μέλημα όλων μας”.

Έπειτα, ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας- Ιονίων νήσων, κ. Βασίλη Φερτάκη και τον Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας, κ. Αργύρη Φαλίδα.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Ο κ. Μάρκου έλαβε γνώση για τα αιτήματα που προβάλλουν οι πυροσβέστες της Περιφέρειάς μας και δεσμεύτηκε ότι οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια και θα εξαντλήσουν όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα, για να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της περιοχής, σημαντικότερο από τα οποία είναι η δημιουργία 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού στην πόλη της Πάτρας, αλλά και η αναβάθμιση και ενίσχυση των λοιπών υπηρεσιών και κλιμακίων του νομού μας.

Τέλος, συμφωνήθηκε ο συντονισμός των ενεργειών τους και η συνεχή επαφή, ώστε διευκολυνθεί το έργο του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας.

You may also like

Comments are closed.