ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Παγκόσμιο Μουάι τάι στην Πάτρα

Facebook
Twitter
pa-49-850x460

Τουλάχιστον 2.000 αθλητές, χωρίς να λάβουμε υπόψη μας τους ανθρώπους που θα συνοδεύουν τις εθνικές αποστολές των ομάδων πρόκειται να έρθουν στην Πάτρα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Mουάι τάι που θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα (31 Μάϊου με 10 Ιουνίου).

Για την σημασία αυτής της διοργάνωσης μίλησε στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλφούτη ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος τονίζοντας τα εξής: «Είναι μια διοργάνωση που φιλοξενούμε στην πόλη μας με στόχο να ενισχύσουμε τον αθλητισμού και να κατευθύνουμε ολοένα και περισσότερος νέους στην άθληση, κρατώντας τους μακριά από άλλες βλαβερές εξαρτήσεις.

Η διοργάνωση αυτή θα έχει φυσικά και το ανάλογο οικονομικό αντίκτυπο στην χώρα αφού μόνοι οι αθλητές που θα έρθουν θα είναι 2.000. Καταλαβαίνετε έτσι ότι κόσμος που θα φιλοξενήσει η Πάτρα θα είναι ακόμα περισσότερος και αυτός ο κόσμος θα μείνει στην πόλη μας για τουλάχιστον 20 μέρες».

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος το θέμα που έχει προκύψει με το γήπεδο του Τόφαλος και τον Προμηθέα που σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα ενδέχεται να δίνει αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να ξεπεραστεί.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top