ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: Μικρά, αλλά σημαντικά… (ΦΩΤΟ)

Facebook
Twitter
Αντί περισσότερου κειμένου αφήνουμε τις φωτογραφίες να «μιλήσουν» από μόνες τους. Το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» απαιτεί περισσότερη φροντίδα, είναι εμφανές σε κάθε σου βήμα μέσα στον χώρο. Από τα κρεμασμένα τμήματα της ψευδοροφής μέχρι και τους κοινόχρηστους χώρους.

Αν μπεις σε αυτούς, είτε στο ανδρών, είτε στο γυναικών, δεν θα βρεις ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) χαρτί, ούτε όμως και σαπούνι. Ούτε καν αντισηπτικό αφού τα περισσότερα μπουκάλια που υπάρχουν κρεμασμένα στους διαδρόμους, θυμίζοντας την εποχή της πανδημικής κρίσης και Covid, είναι κυριολεκτικά άδεια! Διευκρινίζουμε ότι δεν διαπιστώσαμε βρωμιά, γεγονός που δείχνει ότι τα συνεργεία καθαρισμού κάνουν δουλειά.

Ότι οι καθαρίστριες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν έστω την απαραίτητη καθαριότητα και υγιεινή στους χώρους. Από την άλλη, όμως, όταν δεν υπάρχουν τα υλικά που απαιτούνται, αυτό από μόνο του σε παραπέμπει σε μια κατάσταση εγκατάλειψης. Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά. Το ρετουσάρισμά του, το «θέλει» το νοσοκομείο, σε τοίχους. Εσωτερικά και εξωτερικά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

nosokomeio 3 1 nosokomeio 4 1

nosokomeio 2 1

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top