ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Τα εύσημα των φοιτητών στον Πρύτανη

Στη διάρκεια της συνάντησης μπήκαν μπροστά θέματα ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος αλλά άλλο, μη ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, ήταν το ζήτημα που κυριάρχησε!

δαπ μπουρας

Παρότι (σ.σ. όταν ήταν ενεργός στην πολιτική) ανήκε σε άλλο πολιτικό χώρο, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση των νέων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να συναντηθούν και να… φωτογραφηθούν.

Στη διάρκεια της συνάντησης μπορεί να μπήκαν μπροστά θέματα ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος (Εστίες Πανεπιστημίου, Βιομηχανικά Διδακτορικά, κάρτα απεριορίστων διαδρομών για το αστικό ΚΤΕΛ, κτιριακές υποδομές) αλλά άλλο, μη ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος μάλιστα, ήταν το ζήτημα που κυριάρχησε!

Το Πανεπιστήμιο, φέτος, κυριαρχεί σε επίπεδο εξωστρέφειας στην πόλη, διοργανώνοντας πληθώρα εκδηλώσεων υποδοχής των νέων φοιτητών. Μετά από μια διετία αποκλεισμών η οποία έδωσε και την ευκαιρία να… μετρήσουμε και τη σημασία της λειτουργίας του Πανεπιστημίου, όλη η πόλη οργανώνει το δικό της καλωσόρισμα.

Η ΔΑΠ, δια της σημειολογίας της συνάντησης, θέλησε να δώσει το στίγμα μιας σημαντικής πρωτοβουλίας του Πανεπιστημίου την οποία υποστηρίζει από καιρό, αναφερόμενη σε «μία πρωτοβουλία που αφορά το σύνολο των φοιτητών οι οποίοι θα έχουν αυτές τις μέρες τη δυνατότητα για προνομιακές τιμές σε εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις εστίασης».

Είναι προφανές ότι η συνάντηση δεν ήταν μόνο επικοινωνιακού χαρακτήρα αλλά αφορούσε σε αυτούς που πιστεύουν και μάχονται για την σύνδεση πόλης – Πανεπιστημίου όχι μόνο μονομερώς και προς όφελος της μίας ή της άλλης πλευράς, αλλά αλλήλων των μελών. Και κυρίως των φοιτητών που μέσα από τιμές γνωριμίας θα μπορέσουν να προσαρμοστούν ευχάριστα με μια εικόνα «ζεστή» που η πόλη και οι άνθρωποί της δύνανται να επιμεληθούν!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.