ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Αλήθεια, τι σκέφτονται όσοι μπλοκάρουν τις διασταυρώσεις;

Facebook
Twitter
6

Το ερώτημα είναι απλό. Και καθημερινό. Αλήθεια, τι σκέφτονται όσοι, για να βολευτούν, παρκάρουν ακριβώς πάνω στις διαβάσεις ή όπως εν προκειμένω στις διασταυρώσεις; Η φωτογραφία είναι τυχαία, μια απ’ τις άπειρες που θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε. Δείχνει το πεζοδρόμιο στη διασταύρωση Σολωμού και Γεωργίου Ολυμπίου. Πεζοδρόμιο που καταλήγει σε αδιέξοδο…

Φυσικά, ούτε λόγος να περάσει απ’ το σημείο (ώρα 09.51 το πρωί) άτομο με αναπηρικό αμαξίδιο ή μητέρα με καροτσάκι. Αλλά ούτε και…18χρονος. Δεν χωράει… Η φωτογραφία εστάλη στην «Πολιτεία» από αναγνώστη μας προ ημερών, με την ελπίδα ο διοικητής της Τροχαίας Χρήστος Ντεμίρης να επιμείνει το κυνήγι των παραβατών. Δεν είναι μόνο το κέντρο, είναι κι οι περιοχές περιφερειακά.

Τα πρόστιμα γι’ αυτού του τύπου τις παραβάσεις κυμαίνονται από 80 έως 150 ευρώ. Αλλά, αυτό που δοκιμάζει το νευρικό σύστημα των πολιτών της Πάτρας είναι ότι πρόστιμα δεν βλέπουν να βεβαιώνονται. Με αποτέλεσμα περίπου να καθιερώνεται το φαινόμενο των κλειστών για τους πεζούς διασταυρώσεων και διαβάσεων. Και να διογκώνεται.   

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top