ΠΑΤΡΑ: Επιτέλους φεύγει το “πλοίο – φάντασμα” – Επιβεβαίωση της “Πολιτείας”

Facebook
Twitter

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναχωρήσει από το παλαιό λιμάνι της Πάτρας και τον βόρειο λιμένα της παραλιακής ζώνης, το κρουαζιερόπλοιο «Queen of the Οceans».

Το κρουαζιερόπλοιο ήταν δεμένο στο λιμάνι και συγκεκριμένα απέναντι από τον επιβατικό σταθμό “Παναγιώτης Κανελλόπουλος”, από την εποχή της πρώτης καραντίνας, σε μια περίοδο που ο τουρισμός της κρουαζιέρας είχε υποστεί μεγάλη κρίση και τεράστιες απώλειες.

Από τότε έχοντας αλλάξει θέση μια φορά, το τεράστιο αυτό κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται στο λιμάνι της Πάτρας και «κόλλησε» για τα καλά στην αχαϊκή πρωτεύουσα, θυμίζοντας το πλοίο που βρισκόταν για αρκετά χρόνια στην δεξιά πλευρά του μώλου της Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει επιταχύνει την διαδικασία για να πωλήσει το πλοίο, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Διαφορετικά η νυν ιδιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου θα το δρομολογήσει και πάλι, ξεκινώντας ξανά το ταξίδι του αφού πρώτα περάσει αναγκαία επισκευή, πιθανότατα σε ναυπηγείο του εξωτερικού.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο επόμενο διάστημα – πριν από το τέλος του καλοκαιριού – το τεράστιο αυτό κρουαζιερόπλοιο φεύγει από την Πάτρα.

Έτσι, επιβεβαιώνεται η “Πολιτεία” που σε ρεπορτάζ της προ ημερών είχε γράψει για την επικείμενη αναχώρηση του πλοίου από την Πάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤ δημοσίευμα ΕΔΩ: https://politeianews.gr/patra-meta-3-chronia-salparei-i-vasilissa-ton-okeanon/

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top