ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ερωτηματολόγιο δηλωμένης προτίμησης που αφορά τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης

shedio viosimis astikis kinitokotitas svak
Ο Δήμος Πατρέων συνεχίζει την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που θα καθορίσει τον τρόπο που θα πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους, τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της πόλης στο άμεσο μέλλον.

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της Πάτρας είναι μια προσπάθεια του Δήμου να οργανώσει και να εξορθολογήσει, σε μακροσκοπικό ορίζοντα, την εξέλιξη των συστημάτων μεταφορών στην περιοχή.Στόχος είναι να οργανωθεί ένα σύστημα μεταφορών που θα δίνει, κατά το δυνατόν, προτεραιότητα στις ήπιες μορφές μετακίνησης, προσφέροντας περισσότερο χώρο στον πεζό, στο ποδήλατο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς με γνώμονα την βελτίωση της οδικής ασφάλειας για όλους τους μετακινούμενους.

Προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Δήμο, η ομάδα σχεδιασμού στηρίζεται στη βοήθεια όλων, μέσω της συμμετοχής σας στην έρευνα Δηλωμένης Προτίμησης-SP.

Η συγκεκριμένη έρευνα λειτουργεί συμπληρωματικά με τις έρευνες που πραγματοποιούνται στην πόλη το τελευταίο διάστημα και πρόκειται να δώσει πρόσθετη αξία στα αποτέλεσμα του έργου. Μέσω αυτής εξετάζονται οι ενδεχόμενες προτιμήσεις μεταξύ Ι.Χ., Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και ποδηλάτου μέσα από 12 διαφορετικά υποθετικά σενάρια. Η έρευνα είναι ιδιαίτερα συνοπτική σε διάρκεια και είναι προσβάσιμη μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddQ-J89oo6kjyagmJrEfJlboxxXZFl…

Αναλυτικές πληροφορίες για το ΣΒΑΚ της Πάτρας, θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://svakpatras.com/

 

You may also like

Comments are closed.