ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Φάτε μάτια ψάρια και φαγκρί …περίδρομο! Την κατέκλεψε στο ζύγισμα των ψαριών!

Facebook
Twitter
Απίστευτη καταγγελία στο politeianews.gr – Μισό κιλό σαρδέλες και μισό φαγκρί 20 ευρώ! Η πελάτισσα άκουσε του κόσμου τις δικαιολογίες για την τιμή, αλλά και για το ζύγισμα!

H M.A., μητέρα δυο μικρών παιδιών πήγε σε μεγάλη αλυσίδα ιχθυοπωλείων σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας και ζήτησε να αγοράσει ενάμισι κιλό σαρδέλες και ένα φαγκρί, το οποίο ζύγιζε γύρω στα 800 γραμμάρια, όπως μετέπειτα έμαθε, μαζί βέβαια και με κάποιες πρόσθετες πληροφορίες…

Επιστρέφοντας σπίτι της, άρχισε να συνειδητοποιεί, ότι οι σαρδέλες ήταν σχεδόν μισό κιλό και το φαγκρί άλλο τόσο! Στο θέαμα του βάρους των ψαριών, μπήκε η ίδια στη διαδικασία να ζυγίσει τα ψάρια και τηλεφώνησε στο ψαράδικο. Εκεί πλέον αρχίζει το καλό!

Ο υπάλληλος καταρχάς της απάντησε ότι άκουσε ένα κιλό σαρδέλες, αντί για ενάμισι, αλλά έκανε λάθος ο ίδιος και της έβαλε μισό, αλλά μετά ακούστηκε και καλύτερη ατάκα από το στόμα του….

Το φαγκρί ζύγιζε πράγματι 800 γραμμάρια, αλλά όταν το καθάρισε ο ίδιος (σημειωτέον άφησε το κεφάλι), απέμειναν 500 γραμμάρια! Δηλαδή τα λέπια και τα εντόσθια ζύγιζαν 300 γραμμάρια! Όταν η γυναίκα ρώτησε πώς τελικά χρεώθηκε 20 ευρώ, απάντηση δεν πήρε. Προφανώς είχαν τελειώσει οι «έξυπνες» δικαιολογίες του υπαλλήλου!

Η καταγγέλουσα που επισκέφθηκε τα γραφεία της εφημερίδας Πολιτείας σήμερα, δήλωσε πως έχει σκοπό να το τραβήξει όσο δεν πάει…Ήδη επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη των ιχθυοπωλείων. Το αποτέλεσμα; Της έστειλαν μισό κιλό σαρδέλες ακόμη, για αποζημίωση…

 

 

φωτο αρχείου

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top