ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κοπής πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

εικόνα Viber 2023 02 07 13 50 08 682
Με πολύ μεγάλη επιτυχία, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο My Way, η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας τoυ Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

εικόνα Viber 2023 02 07 13 50 18 165

Ο Πρόεδρος του φορέα κ. Γεώργιος Παππάς , εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης, απηύθυνε ευχές για δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά και στην εισηγητική του ομιλία αναφέρθηκε στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση και σε έναν μικρό απολογισμό των δράσεων της περασμένης τριετίας, ωστόσο αναφέρθηκε και στις προοπτικές αλλά και τα δύσκολα σημεία των οικονομικών εξελίξεων που  βρίσκονται μπροστά.

εικόνα Viber 2023 02 07 13 50 17 299

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών  κ.κ. Χρυσόστομος (ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς, κερδίζοντας το φλουρί), ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι κυρίες και κύριοι βουλευτές της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και η  Χριστίνα Αλεξοπούλου ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο  κ. Κωνσταντίνος Μάρκου. Το ΚΚΕ εκπροσώπησε ο κ. Νίκος Καραθανασόπουλος, Βουλευτής Αχαΐας. Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος το παρόν έδωσε  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάκης Παπαδόπουλος και από τον Δήμο Πατρέων η  Αντιδήμαρχος κα. Βίβιαν Σαμούρη. Ο Δήμος Ερυμάνθου εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Μπαρή. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Αχαΐας,  κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος του  Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Αϊβαλής,  ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών κ. Ζούπας Αθανάσιος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών κ. Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος.  Παρών ήταν και  ο Διοικητής της 6ΗΣ ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης  όπως και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων. Την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Ρώρος, από την παράταξη ΣΠΙΡΑΛ ο κ. Πέτρος Ψωμάς και από την ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΑ ο κ. Δημήτρης Σακελλαρόπουλος. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε  ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης από την Ηλεία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης αρκετοί εκπρόσωποι των κομμάτων και πολιτευτές.

εικόνα Viber 2023 02 07 13 50 10 294

Υπό την πατρική στοργή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ. Χρυσοστόμου και την παρουσία πολλών φίλων, επωνύμων και μη,  ως ευχή όλων εκφράστηκε η επαναφορά στην κανονικότητα να αποτυπωθεί και στα οικονομικά μεγέθη της περιοχής και της χώρας με κοινωνικό πρόσημο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι απονομές βράβευσης των Ενώσεων Λογιστών  Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών των νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, ενός κλάδου που συνεισέφερε τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της πανδημίας στην εθνική οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες.

Η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος ευχαριστεί τα μέλη του ΟΕΕ, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν και εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε καλό για το μέλλον.

You may also like

186286069 4128003220592221 7457304715299550968 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ | Στα «κάγκελα» οι Εποχικοί Πυροσβέστες για την μη πρόσληψη τους – Και απαρχαιωμένος εξοπλισμός, με κράνη των 3 ευρώ και άρβυλα από το 2020!

    του Αχιλλέα Ροδίτη «Αδειασμένοι» δηλώνουν οι Εποχικοί Πυροσβέστες αφού ως φαίνεται περίμεναν μάταια ...

Comments are closed.