ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Νέα μαρτυρία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Ήταν μια χειριστική γυναίκα»

pispirigou 1 2 1 1 1 780x405 1
Μία μάρτυρας που γνώριζε καλά την Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ», κάνοντας λόγο για μία «χειριστική γυναίκα», που επιζητούσε τη λύπηση.
«Βλέπω τα όσα γίνονται. Αυτά που λέει η ίδια μέσα από τις φυλακές, τι να σας πω… Με πιάνει απογοήτευση μήπως δεν βγει η αλήθεια… Φτάνω όμως να λέω ότι το δικό μας το θέμα, με τα όσα συνέβησαν σ’ εμάς με αυτήν, είναι το τίποτα μπροστά σε αυτά που φαίνεται να έχει κάνει στα ίδια της τα παιδιά. Για να πετύχει αυτό που ήθελε, έκανε το παν για να τη λυπηθούμε…» ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

«Όταν μας είπε για τον καρκίνο, έπαθα σοκ. Και στην πορεία όταν ασχολήθηκα και την ρώτησα λεπτομέρειες για την αρρώστια της, μου είπε πως ξεκίνησε από τον τετρακέφαλο, έκανε μετάσταση στο συκώτι και πως οι γιατροί της έδιναν έξι μήνες ζωής. Αυτό μας έλεγε για να τη λυπηθούμε και να βρίσκεται μες στην οικογένεια σε σχέση με τον γιο μας» συμπλήρωσε.

«Ήταν επιβλητική, σατανική και το παιδί το πήρε χαμπάρι και σταμάτησε. Έψαχνε από όλες τις πλευρές να βρει άκρη να τρυπώσει. Σατανική γυναίκα! Από τη μια έλεγε ότι πεθαίνει και από την άλλη εμφανιζόταν βαμμένη και ντυμένη στην τρίχα», κατέληξε.

You may also like

Comments are closed.