ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ο «εμφύλιος» της πολυκατοικίας για τα κοινόχρηστα και το πετρέλαιο

«Ομηρικοί» καβγάδες στις πολυκατοικίες.

PETRELAIO

Ο υδράργυρος πέφτει, τα κρύα του χειμώνα βρίσκονται μπροστά, με το θέμα της θέρμανσης να πιέζει και να προκαλεί σε ορισμένες πολυκατοικίες από εντάσεις μέχρι ομηρικούς καυγάδες μεταξύ των ενοίκων.

Τις καταγγελίες για απλήρωτα κοινόχρηστα που πληθαίνουν, πλαισιώνουν οι διαφωνίες για το πετρέλαιο θέρμανσης. Η διαχειρίστρια πολυκατοικίας στην Πάτρα λέει πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων διαφωνούν και επιμένουν να περάσει το δικό τους. Καλεί μάλιστα την Ελένη Ασημακοπούλου να πάει με την κάμερα του Live News σε μια από τις διαδοχικές γενικές συνελεύσεις των τελευταίων ημερών, για να καταγράψει εικόνες και αντιδράσεις. Με την ελπίδα ότι στο τέλος, λύση θα βρεθεί.

Μετά τις συστάσεις, οι ένοικοι διαμερισμάτων που δέχτηκαν να μιλήσουν παρουσία της κάμερας, αρχίζουν να αναπτύσσουν τις απόψεις τους.

Κάθε χρόνο και λιγότερες παραγγελίες για πετρέλαιο θέρμανσης. Αυτό διαπιστώνουν οι υπεύθυνοι εταιριών στην Πάτρα.

Η ακρίβεια που σαρώνει τα περισσότερα νοικοκυριά, φέρνει περικοπές και αναγκάζει όλο και περισσότερους να αλλάξουν προγραμματισμό.

Πολλοί όπως λένε, δεν θα βάλουν φέτος, για πρώτη φορά πετρέλαιο θέρμανσης.

Τους διαιτητές σε ορισμένες περιπτώσεις καλούνται να κάνουν οι υπάλληλοι σε εταιρείες διαχείρισης κοινοχρήστων.

Όπως λέει υπεύθυνος εταιρείας στην εφημερίδα «Αχαϊκή Πολιτεία» έχουν στα χέρια τους, αυτό το χρέος ιδιοκτήτη, που πλέον πλησιάζει τα 1.500 ευρώ. Με τον ίδιο κάθε μήνα να ζητάει λίγη ακόμα υπομονή.

Παρά την παρουσία της κάμερας του Live News, δεν υπήρξε συμφωνία ούτε σε αυτή τη γενική συνέλευση.

Ο χειμώνας βρίσκεται μπροστά, με τις διαφωνίες για τη θέρμανση και το θέμα των απλήρωτων κοινοχρήστων να απασχολούν όλο και περισσότερους στο πέρασμα των τελευταίων μηνών.

You may also like

Comments are closed.