ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ | Ο «εργοδότης» που συνεχίζει… απτόητος!

εργατικο κεντρο 2

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Πριν λίγες μέρες η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας εξέδωσε δημόσια ανακοίνωση βγάζοντας στη… σέντρα Πατρινό επιχειρηματία με αφορμή την κακή συμπεριφορά του προς τους εργαζόμενούς του. Και όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας, πρωτίστως τις αμοιβές, όμως.

 

Είναι η ίδια περίπτωση που η «Πολιτεία» είχε αποκαλύψει πέρυσι τέτοια εποχή. Όταν ο εργοδότης κατέθεσε τα Δώρα Χριστουγέννων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπαλλήλων, για να φανεί στο σύστημα ότι τα έδωσε, υποχρεώνοντάς τους να του τα επιστρέψουν!

(σχετ. ρεπορτάζ ΕΔΩ:  )https://politeianews.gr/patrinos-pire-dora-ypallilon-gsee/ )

Και μετά το ρεπορτάζ έλεγε: «και το Πάσχα, το ίδιο θα κάνω…». Θέλοντας έτσι να δείξει ότι δεν πτοείται από κανέναν και τίποτα. Κι ότι κανένα δημοσίευμα δεν τον σταματά και δεν τον φοβίζει. Βέβαια, το δημοσίευμα δεν είχε σκοπό να φοβίσει κανέναν.

Άλλωστε ο εν λόγω δεν φοβήθηκε ούτε όταν η υπόθεσή του έφθασε στην ΓΣΕΕ και από εκεί στα αρμόδια όργανα του Υπουργείου! Σκοπός των δημοσιευμάτων ήταν, και είναι, να γνωρίζουν οι συμπολίτες…

 

You may also like

dytiki ellada giatros syllipsi 1024x720.jpg ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Οι «Αδιάφθοροι» ξεσκέπασαν κύκλωμα ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και παράνομων συνταγογραφήσεων

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν απογευματινές- βραδινές ώρες της Πέμπτης, 29 Φεβρουαρίου ...

Comments are closed.