ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: Δεν θα έχει πυροτεχνήματα η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού

ta 27 850x460 1

Ξεκάθαρη ήταν η πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Κούρη  για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 το Σάββατο στις 23 Ιανουαρίου.

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πατρινό Καρναβάλι τόνισε μιλώντας με την δημοσιογάφο Δήμητρα Μπαλαφούτη ότι στην τελετή έναρξης που θα γίνει θα απουσιάσουν τα πυροτεχνήματα λόγω του συμβάντος που είχε γίνει το 2014, όταν τραυματίστηκε στο μάτι σοβαρά ένα παιδί, γεγονός που ακόμα πληρώνει η επιχείρηση ως αποζημίωση στην οικογένεια του παιδιού και την είχε οδηγήσει στα δικαστήρια.

Τα πυροτεχνήματα από μακρινή απόσταση, έτσι ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για τους θεατές είχαν δοκιμαστεί τα προηγούμενα χρόνια, όμως, σύμφωνα με την κ. Κουρή, δεν πρόσφεραν το ανάλογα θέαμα και γενικότερα ήταν μία κίνηση που δεν «βγήκε».

Έτσι, αυτό που τους απασχολεί στον Καρναβαλικό Οργανισμό είναι ένας αντίστοιχος τρόπος χωρίς πυροτεχνήματα που να προσφέρει το ανάλογα θέαμα στους θεατές και να εντυπωσιάσει πατρινούς και καρναβαλιστές.

Ο τρόπος αυτός δεν έχει βρεθεί ακόμα, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, το πιθανότερο σενάριο είναι να εγκατασταθούν μεγάλες φωτιστικές εγκαταστάσεις με προτζέκτορες και φωτορυθμικά που να κάνουν τους ανάλογους χρωματισμούς και να παίζουν με τα χρώματα, ώστε να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην πλατεία Γεωργίου που θα γίνει η τελετή.

You may also like

Comments are closed.

409 patra ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή Πελετίδη: Ζητά ακύρωση της δημοπρασίας για το πρώην “409”, από τον Πρωθυπουργό

O Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, απέστειλε σήμερα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επιστολή για το 409 πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο της Πάτρας. ...