ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ξεφεύγει η κόντρα: Πως χαρακτήρισε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος τον Άκη Τσελέντη (βίντεο)

Facebook
Twitter

«Ραφαέλα Καρρά» της σεισμολογίας χαρακτήρισε τον Ακη Τσελέντη, ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, δίνοντας συνέχεια σε μια άνευ προηγουμένου κόντρα που έχει ξεσπασει ανάμεσα στους δύο σεισμολόγους.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών για το ρήγμα των Αλκυονίδων, ο οποίος όπως είπε, “έχει χάσει τον ύπνο του επειδή έχει μαζευτεί μεγάλη σεισμική ενέργεια στην περιοχή”, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως “και να ανησυχούμε, δεν πρέπει να το λέμε δημόσια”.

Στη συνέχεια ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος δήλωσε: “Η Ραφαέλα Καρρά, της οποίας ήμουν μεγάλος θαυμαστής, είχε βγάλει έναν καταπληκτικό δίσκο με όλα τα όπλα της. Εδώ έχουμε ακριβώς το ίδιο, μια Ραφαέλα Καρρά της σεισμολογίας που βάζει μέσα σε ένα καλάθι όλα τα πουτ πουρί” και συνέχισε:

“Αρχίζει να έχει πλάκα όλο αυτό, είναι πλέον αστείο”. Επιπλέον όπως είπε σχετικά με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Τσελέντη “υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, γι’ αυτό και πολλά μέσα ενημέρωσης με κάλεσαν προκειμένου να δώσω απαντήσεις”, προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι σήμερα θα υπάρξει συνέχεια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top