ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Πέτρες και… πορτοκάλια στον αέρα – Oμάδες ανηλίκων έγιναν “πονοκέφαλος” για την ΕΛ.ΑΣ.

Facebook
Twitter

Σε μπελά για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει μετατραπεί το φαινόμενο των ανηλίκων που πετούν πέτρες σε οχήματα, σε πεζούς, σε σπίτια ακόμα και σε καταστήματα.

Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία πάνω από δέκα περιστατικά σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, με αποτέλεσμα το θέμα αυτό να έχει περάσει στις πρώτες θέσεις της λίστας που έχει καταρτίσει η ΕΛ.ΑΣ. για την παραβατικότητα των ανηλίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με κύκλους της Αστυνομίας το φαινόμενο αυτό δεν συμβαίνει από ομάδες παιδιών Ρομά, αλλά και από άλλους εφήβους μαθητές ή και εξωσχολικούς που έχουν στοιχεία συμμοριών και που το κάνουν έτσι για την… πλάκα τους και για να γελάσουν, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τη ζωή οδηγών και τρομοκρατώντας πολίτες.

Τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί σε πολλές περιοχές εκτός της Πάτρας: Στα Μποζαίτικα και στα Συχαινά όπου ομάδες νεαρών πετούν αντικείμενα σε σπίτια. Στην Παραλία και στις Ιτιές που ανήλικοι ρομά ανεβαίνουν στο γεφυράκι και πετούν πέτρες σε οχήματα.

Στο Σαραβάλι, στην Περιβόλα, σε διάφορα σημεία της Εγλυκάδας και του Ριγανόκαμπου, αλλά και στην άλλη πλευρά της Πάτρας, στην Ανθούπολη και στο Ζαβλάνι. Σημειώνουμε ότι για το όλο θέμα έχουν γίνει και μηνύσεις από οδηγούς, αλλά και από ιδιοκτήτες σπιτιών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top