ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το βιβλίο του Λευτέρη Πολυκρέτη

Facebook
Twitter
Είχε ευαισθητοποιήσει… ανθρώπινες χορδές ένα πρόσφατο ρεπορτάζ της «Πολιτείας», (στις 22 Ιανουαρίου), αφιερωμένο στον 80χρονο συμπολίτη που συνεχίζει να είναι ενεργός αγωνιστής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας κ. Λευτέρη Πολυκρέτη.

Είχε από τότε γραφτεί ότι ο ίδιος ανέμενε καρτερικά να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκτύπωσης του βιβλίου του με τίτλο: «Αληθινέ Διαδρομές». Ένα βιβλίο που περιέχει συμπεράσματα και αναμνήσεις, όλα ένα απόσταγμα πεπραγμένων, από την πολύχρονη προσφορά του στην προσφορά αίματος για κάθε συνάνθρωπο.

Το βιβλίο του ετοιμάστηκε και σήμερα γίνεται η παρουσίασή του, με την εκδήλωση να συνδιοργανώνουν δύο σχολεία, το 1ο και το 6ο γυμνάσια Πατρών, μαζί με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων «Ο Άγιος Στυλιανός».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 μμ στον χώρο των δύο παραπάνω γυμνασίων (Έλληνος Στρατιώτη και Αγίας Σοφίας) με πρώτο ομιλητή τον κ. Σήφη Μουζάκη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Όμως, επειδή τίποτα δεν κάνει ο κ. Πολυκρέτης εάν δεν συνδυάζεται ή δεν καταλήγει με την εξασφάλιση και μονάδων αίματος, η παρουσίαση του βιβλίου αποτελεί τον προπομπό για μία ακόμα κινητοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας που θα λάβει χώρα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 του μηνός, στον χώρο του Καραμανδανείου.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top