ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: “Συμμορίες” ανηλίκων κάνουν επιθέσεις με πέτρες σε οχήματα και σπίτια

Facebook
Twitter
3863715

Η παραβατικότητα των ανηλίκων έχει και αυτή την πτυχή η οποία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πονοκέφαλους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. αφού οι καταγραφές που έχουν γίνει τους τελευταίους δύο μήνες είναι πολλές και έχουν μια συνεχή αυξητική τάση.

Τα περιστατικά αυτά αφορούν επιθέσεις από ομάδες νεαρών με πέτρες, πορτοκάλια ή και άλλα αντικείμενα σε διερχόμενα οχήματα.

Σύμφωνα με κύκλους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. ομάδες νεαρών στήνονται σε διάφορα υψώματα, σε δρόμους που έχουν κυκλοφοριακή κίνηση και πετούν πέτρες ή πορτοκάλια σε οχήματα προκαλώντας πανικό στους οδηγούς.

Τα σημεία που στήνουν το καρτέρι τους οι νεαροί είναι το γεφυράκι στην Παραλία Πατρών, στο ύψος των Ιτεών, στο Σαραβάλι, στα Ζαρουχλέικα, στα Δεμένικα αλλά και σε άλλες περιοχές, όπως στην έξω Αγυιά.

Η Αστυνομία όταν ειδοποιείται από τους οδηγούς σπεύδει να σταματήσει τις ομάδες αυτές των ανηλίκων, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, ούτε έχει σταματήσει το φαινόμενο αυτό.

Το θράσος των ομάδων αυτών που σύμφωνα με όσους γνωρίζουν το θέμα έχουν συστατικά συμμορίας είναι τέτοιο που σε άλλες περιοχές δεν διστάζουν να πετούν αντικείμενα όχι μόνο σε οχήματα, αλλά και σε σπίτια.

Συγκεκριμένα τέτοια φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί στη συνοικία των Μποζαΐτικων, στον Καστελόκαμπο, αλλά και στο Προάστειο. Οι νεαροί δρουν μετά τα μεσάνυχτα, έτσι για την πλάκα τους, με αποτέλεσμα οι ένοικοι των σπιτιών να ξυπνούν τρομοκρατημένοι μέσα στη νύχτα για να δουν τι συμβαίνει.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top