ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πέντε ώρες κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Facebook
Twitter
Περίπου πέντε ώρες κατέθετε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχει μεταβεί στην Αχαΐα για να της πάρει κατάθεση για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Στο φως το πόρισμα για τους θανάτους των δυο κοριτσιών, που κατά τους ιατροδικαστές, δολοφονήθηκαν.

Η Ελένη Λεγάτου έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαγιάς γύρω στις 09:30 σήμερα (20.06.2022) το πρωί, καθώς είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει να πάρουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους των οικογενειών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Η μητέρας της 33χρονης, που κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας με τη χρήση κεταμίνης, συνοδευόμενη από το σύζυγο της πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος. Εκεί, παρέμεινε μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι, ενώ έφυγε από το αστυνομικό τμήμα με προορισμό το σπίτι της με αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Πάτρα: Κατατέθηκε το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη Λεγάτου κλήθηκε να απαντήσει σε πληθώρα ερωτήσεων των αστυνομικών, ενώ μεγάλη συζήτηση έγινε και για τα αποτελέσματα του πορίσματος των δύο ιατροδικαστών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top