ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πέντε ξενοδοχεία σε Μύκονο και Κέρκυρα εξαγόρασε η Grecotel

Facebook
Twitter
Πέντε ξενοδοχειακές μονάδες resort, συνολικής δυναμικότητας 1.800 κλινών, εξαγόρασε σε Μύκονο και Κέρκυρα ο όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη – Grecotel στην Ελλάδα επενδύοντας 61 εκατ. ευρώ.

Οι συμφωνίες εξαγοράς ολοκληρώθηκαν έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις και περιλαμβάνουν τρεις ξεχωριστές συναλλαγές, ενώ θα διατεθούν επιπλέον 43 εκατ. ευρώ για την επέκταση των ξενοδοχείων και του real estate.

«Η επιχειρηματική αυτή κίνηση αντανακλά την εμπιστοσύνη μας στο επενδυτικό περιβάλλον της χώρας μας και στις πραγματικές δυνατότητες του Τουρισμού ως ρεαλιστικό μοχλό ανάπτυξης της Ελληνικής Περιφέρειας» δήλωσε ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης, πρόεδρος και ιδρυτής του Ομίλου. «Η πανδημία θα περάσει. Ο τουρισμός είναι ανθρώπινη εμπειρία, δεν αντικαθίσταται με ’zoom΄. Αταλάντευτη βούλησή μας αποτελεί η ανάπτυξη και η αύξηση της απασχόλησης του ντόπιου εργατικού δυναμικού, γεγονός που προσφέρει στα ξενοδοχεία μας προστιθέμενη αξία. Πάντα πίστευα ότι οι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους θέλουν και την προκοπή του».

grecotel resort

Τα ξενοδοχεία που εξαγοράστηκαν είναι τα: Mykonos Star και Μykonos Thea στον Άγιο Σώστη Μυκόνου και Nostos, Vassilia, Gelina και το Aqua Park Υδρόπολις στην Κέρκυρα. Οι ξενοδοχειακές μονάδες είναι σε λειτουργούσα κατάσταση και η προσθήκη τους αναμένεται να δημιουργήσει 1.000 νέες θέσεις εργασίας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top