ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πισπιρίγκου: Νέα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Facebook
Twitter
Ραγδαίες είναι οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Λίγες ημέρες πριν οι δύο εισαγγελείς κ.κ. Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου αξιολογήσουν τη δικογραφία για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μικρής Μαλένας και τη μόλις 6 μηνών Ίριδας, και προχωρήσουν στις επόμενες καθοριστικές ενέργειές τους για την ποινική μεταχείριση της κατηγορούμενης μητέρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου καλείται αύριο σε συμπληρωματική απολογία για δεύτερο κακούργημα, αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας, που φέρεται να είχε διαπράξει περίπου δέκα μήνες πριν την εγκληματική πράξη που την έχει οδηγήσει στη φυλακή.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Νούλης, με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, άσκησε σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου συμπληρωματική ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top