ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ακόμα ένα άτομο για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια

viasmos

Ένας ακόμα κατηγορούμενος προφυλακίστηκε για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια που έχει πέσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο που είναι 30 ετών. Αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ωστόσο, όσα είπε, όπως αποδείχθηκε δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους που η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της με βάση την πέμπτη κατά σειρά κατάθεσή της που έδωσε στις αρχές στις αρχές Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, πριν από λίγο υπήρξε άλλη μία προφυλάκιση, ενός 27χρονου άντρα. Τόσο ο 30χρονος όσο και ο 27χρονος είναι γείτονες και οικογενειακοί φίλοι και τους κατονόμασε η 12χρονη στην τελευταία και πιο πρόσφατη κατάθεσή της.

13 νέα πρόσωπα

Στην τελευταία της κατάθεση, 5η κατά σειρά, στις αρχές Φεβρουαρίου το κορίτσι αναγνώρισε 6 νέα πρόσωπα που τις υπέδειξαν με φωτογραφίες.

Οι δύο πρώτοι προφυλακίστηκαν χθες, οι δύο επόμενοι σήμερα και οι δύο τελευταίοι πήραν προθεσμία και αναμένεται να απολογηθούν των ερχόμενη Τρίτη.

You may also like

Comments are closed.