ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συνάντηση του Δ.Σ. του Ταξί Εξπρές Πάτρας με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου

Facebook
Twitter

Σε ανακοίνωσή του το ο Συνεταιρισμός Ταξί Εξπρές Πάτρας αναφέρει τα εξής: «Σήμερα συναντηθήκαμε με την υφυπουργό μεταφορών και υποδομών και βουλευτή Αχαΐας κυρία Αλεξοπούλου Χριστίνα. Πρόθεση μας ως διοικητικό συμβούλιο που εκπροσωπεί έναν συνεταιρισμό πού παρέχει κυρίως υπηρεσίες μεταφοράς, ήταν να συζητήσουμε και να αναδείξουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην προσπάθειά μας να επιβιώσουμε και να είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα.

Ενημερώσαμε την κυρία υπουργό ότι η πολιτεία δεν μας αντιμετωπίζει ισότιμα σε σχέση με τις άλλες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς. Μας αφήνει εκτός από όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και βλέπουμε ότι, κάθε φορά, με το πρόσχημα του εκσυγχρονισμού του νομοθετικού πλαισίου οι αλλαγές που επιχειρούνται μας οδηγούν σε χειρότερη θέση από πριν.

Θεωρούμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξή μας είναι η διαμόρφωση από την πολιτεία ενός περιβάλλοντος ίσων ευκαιριών χωρίς διακρίσεις για όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα μεγέθους δύναμης και επιρροής.

Ενημερώσαμε επίσης την κυρία υπουργό για τα μεγάλα προβλήματα πού αντιμετωπίζει ο κλάδος από τις απανωτές κρίσεις που ξεκίνησαν το 2009 και ολοκληρώθηκαν με το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο είναι για εμάς άδικο και καταστροφικό.

Εξηγήσαμε επίσης τις ολέθριες συνέπειες που θα υποστούμε σε περίπτωση που αληθεύουν οι ψίθυροι για προσέγγιση των πανίσχυρων εταιρειών διαμεσολάβησης με την κυβέρνηση, με σκοπό να πετύχουν ευνοϊκή αντιμετώπιση από την πολιτεία. Η κυρία υπουργός μας άκουσε με προσοχή, έδειξε κατανόηση για τα προβλήματα και τις ανησυχίες μας. Μας υποσχέθηκε ότι θα είμαστε σε επικοινωνία και θα προσπαθήσει να δρομολογήσει λύσεις, για τα προβλήματα μας. Την ευχαριστούμε».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top