ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τέσσερις όμηροι διασώθηκαν από ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα – Είχαν απαχθεί από τη Χαμάς

Facebook
Twitter
omhroi-1024x576

Ο ισραηλινός στρατός φέρεται να εντόπισε και να διέσωσε τέσσερις ομήρους ζωντανούς στη Γάζα, σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα.

Οι τέσσερις όμηροι είχαν απαχθεί την 7η Οκτωβρίου και έκτοτε η τύχη τους αγνοείτο. Σύμφωνα με το Times of Israel, πρόκειται για τους Noa Argamani, Almog Meir Jan, Andrey Kozlov και Shlomi Ziv.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διασώθηκαν οι 4 όμηροι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Ωστόσο, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα έγινε μια εκτεταμένη επίθεση του ισραηλινού στρατού στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.

Εκεί εντοπίστηκαν ζωντανοί οι 4 όμηροι. Και οι 4 είχαν απαχθεί από το μουσικό φεστιβάλ Supernova.

Οι ειδικές δυνάμεις του στρατού πραγματοποίησαν ταυτόχρονα δύο επιδρομές σε τοποθεσίες της Νουσεϊράτ. Στη μία επιχείρηση διασώθηκε η Argamani διασώθηκε, ενώ οι Meir Jan, Kozlov και Ziv βρίσκονταν στη δεύτερη τοποθεσία.

Οι διασωθέντες όμηροι είναι όλοι σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ενώ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Tel Hashomer για περαιτέρω εξετάσεις.

Παράλληλα με τις επιχειρήσεις το Ισραήλ εξαπέλυσε σφοδρές αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή κατά της Χαμάς, με τη Χαμάς να κάνει λόγο για μεγάλο αριθμό θυμάτων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top