ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Δασύλλιο: Επίθεση με αυγά στο παρμπρίζ για ληστεία;

Καταγραφή 2

Του Κωνσταντίνου Φλαμή

Θύμα επίθεσης με αυγά στο Δασύλλιο έπεσαν δύο πατρινοί, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός δημοσιογράφος Άγγελος Κωνσταντίνου (φωτογραφία αρχείου). Η επίθεση κρίθηκε πολύ περίεργη και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο δεν αποκλείεται το κίνητρό της να ήταν η ληστεία.

«Βρισκόμουν με ένα ακόμη άτομο στο αυτοκίνητο, όταν ξαφνικά από άγνωστο σημείο του Δασυλλίου μας πέταξαν αυγά στο παρμπρίζ. Τα χάσαμε, αλλά επειδή είχα ακούσει πολλά πρότεινα αμέσως στον οδηγό να μην ενεργοποιήσει τους υαλοκαθαριστήρες. Απομακρυνθήκαμε από το σημείο με δυσκολία και όταν φθάσαμε σε ασφαλές σημείο καθαρίσαμε το τζάμι» δηλώνει στην «Πολιτεία» ο κ. Κωνσταντίνου.

αγγελος

Ο Άγγελος Κωνσταντίνου

Όπως είναι φυσικό αν ενεργοποιήσει κάποιος τους υαλοκαθαριστήρες θα εμποδιστεί το οπτικό πεδίο του οδηγού, και  θα αναγκαστεί να σταματήσει αμέσως. Έτσι δεν αποκλείεται όποιοι έχουν στήσει «καρτέρι» να δράσουν με εύκολο αποτέλεσμα για εκείνους.

Επιθέσεις με αυγά είχαν σημειωθεί και στο παρελθόν στην Πάτρα. Ο Άγγελος Κωνσταντίνου κάνει έκκληση να δοθούν πληροφορίες στην τοπική Αστυνομία και από άλλα θύματα ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τελευταίο περιστατικό επίθεσης με αυγά και στη συνέχεια ληστεία είχε σημειωθεί στο Κορωπί. Άλλη καταγγελία δεν έχει γίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.