ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Την Παρασκευή απολογείται ο 71χρονος δράστης της δολοφονίας της 43χρονης στη Σαλαμίνα

Facebook
Twitter

Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης, όπως ομολόγησε, ήταν αποφασισμένος να της αφαιρέσει τη ζωή. Λίγες μέρες πριν, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια. Προμηθεύτηκε το όπλο που χρησιμοποίησε και το οποίο βρέθηκε δίπλα του στο αυτοκίνητο κατά τη σύλληψή του μετά τον ξυλοδαρμό.

«Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Της άξιζε. Δε σεβάστηκε όσα έκανα. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι», είπε ο 71χρονος.

Στα 7 χρόνια της σχέσης του με τη Γεωργία, όπως λέει το περιβάλλον της, ήταν ένας ψυχρός άνδρας και απόμακρος με το παιδί της. Η μητέρα της ισχυρίζεται πως τον τελευταίο καιρό μάλιστα εκμεταλλευόταν οικονομικά τόσο τη σύντροφό του όσο και την ίδια.

«Ενάμιση χρόνο τώρα μας εκμεταλλευόταν όλους. ‘Δώστε μου να πάρω τσιγάρα, δώστε μου να πάρω κάρτα’, να κοιμάται όλη μέρα. Με λίγα λόγια τον συντηρούσα εγώ και το παιδί. Το παιδί με τα επιδόματα που έπαιρνε και εγώ με αυτήν την πενιχρή σύνταξη που έπαιρνα».

Γνώριζαν για την κακοποίηση της 43χρονης

Στη γειτονιά της γυναίκας κάποιοι, όπως είπαν, γνώριζαν για την κακοποιητική συμπεριφορά του δράστη, άκουγαν τις φωνές, όμως κανείς δεν ειδοποίησε την αστυνομία.

Την Παρασκευή, ο 71χρονος θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια Πειραιά. Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί την ίδια μέρα στις 12.00 η ώρα στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στην Σαλαμίνα, όπου θα γίνει η κηδεία της αδικοχαμένης Γεωργίας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top